Купуйте мобільні пристрої в офіційному інтернет-магазині Samsung та отримуйте подарунки: додаткову гарантію, безкоштовний ремонт та вигоду на аксесуари

Компанія Samsung Electronics Україна прагне забезпечувати українських користувачів передовими технологіями, товарами, а також надавати високоякісні сервіси. На сайті офіційного інтернет-магазину Samsung.com/ua ви можете придбати не лише побутову техніку для дому, ТВ, аудіосистеми та монітори, а й повний асортимент мобільних пристроїв від Samsung. Купуйте смартфони, планшети та аксесуари безпосередньо в офіційному інтернет-магазині та отримуйте подарунки*.

GalaxyAI вже тут

Штучний інтелект здійснює революцію у світі мобільних технологій. Galaxy AI розкриває творчий потенціал, підвищує продуктивність і відкриває нові можливості для кожного. З моменту запуску, Samsung відзначає, що 8,8 мільйона користувачів активно використовують функції Galaxy AI. Показники використання зростають щодня, і до кінця 2024 року Samsung планує, що понад 100 мільйонів користувачів по всьому світу будуть користуватися функціями штучного інтелекту Galaxy AI.

 

Купуйте пристрої Galaxy S23, S23 Ultra, Fold5, Flip5 і Tab S9 з підтримкою технології Galaxy AI та отримуйте один рік гарантії й додатковий захист екрана протягом року.

Серія GalaxyA

Серія Galaxy A вже давно вважається флагманською серією смартфонів Samsung середнього класу. Кожна модель А-серії має широкий набір можливостей, об’єднуючи в собі всі найкращі функції за доступною ціною. Будь-який з телефонів серії Galaxy А – ідеальний вибір для повсякденного користування.

Купуйте пристрої Galaxy A34|A54 та отримайте чохол** у подарунок.

Класика для кожного

Висококласні смартфони серії Galaxy S поєднують у собі передові технології, бездоганний дизайн і чудову функціональність. Разом зі складаною серією Galaxy вони є флагманськими моделями смартфонів Galaxy преміального класу. Пристрої серії Galaxy S зробили революцію у фотозйомці завдяки технічним характеристикам та програмним налаштуванням камери.  Також висока роздільна здатність, зокрема запис відео у 8K вивели мобільну відеозйомку на новий рівень. У поєднанні з дисплеями Dynamic AMOLED 2X, надшвидкими процесорами та збільшеному часу автономної роботи, є багато причин, щоб їх полюбити!

Купуйте смартфони Galaxy S22 та отримайте вигоду до 30%.

Бюджетні смартфони серії Galaxy M – це якісні камери, потужна батарея та високоякісний екран. Завдяки технології FHD+ і частоті оновлення 90 Гц контент, який ви переглядаєте, відображається на екрані пристрою плавніше та чіткіше. Крім того, восьмиядерний процесор у поєднанні з батареєю 6000 мА∙год забезпечать високу продуктивність протягом усього дня.

Купуйте смартфон Galaxy M14 та отримайте до 29% знижки.

 

Купивши будь-який смартфон або планшет в офіційному інтернетмагазині Samsung, ви отримаєте 50% вигоди на будь-який аксесуар для свого пристрою.

Переваги офіційного інтернет-магазину Samsung

  • Вигідні ціни та унікальні пропозиції.В офіційному інтернет-магазині Samsung ви можете купити техніку безпосередньо від виробника. До того ж компанія часто публікує акційні пропозиції, скориставшись якими, деякі товари можна придбати із суттєвою вигодою.
  • Безкоштовна доставка. Компанія дбає про те, щоб ви отримали свої замовлення якнайшвидше. Оформте покупку до 12:00 і товар відправлять того ж дня «Новою поштою» на вказані вами адресу, відділення чи поштомат у зручну для вас дату. Послуга надається безкоштовно.
  • Авторизовані сервіси та послуги.Клієнти офіційного інтернет-магазину Samsung можуть замовити авторизований сервіс зі встановлення побутової техніки, зокрема її безкоштовний підйом на будь-який поверх, якщо вона важить до 100 кг. Встановлення коштує лише 1 гривню та поширюється на наступні товари: пральні та сушильні машини, посудомийні машини, варильні поверхні та духові шафи, витяжки, преміальні телевізори та комплекти техніки. Сервіс передбачає виїзд майстра, демонтаж старої та під’єднання нової техніки, консультації з користування. Крім того, наші спеціалісти допоможуть налаштувати телевізори та аудіосистеми преміумкласу. Щоб замовити послугу, оформте покупку на сайті, зазначте, що хочете отримати сервіс зі встановлення та підтвердьте заявку.
  • Зручна оплата.Сплачуйте покупки на сайті кредитними картками Visa або MasterCard з найкращими умовами – 0% до 25 місяців; а також за допомогою сервісів Google Pay та Apple Pay. Доставку з оплатою на відділенні «Нової пошти» тепер можна оформлювати на суму покупки до 399 999 грн.

Розширюйте свої можливості разом із Samsung.

Більше інформації про продукцію Samsung Electronics, актуальні знижки й найкращі пропозиції – в інтернет-магазині Samsung за посиланням.

  

*Акційні пропозиції з 15.05.2024 по 15.06.2024 в Офіційному інтернет – магазині Samsung:

1) При купівлі смартфона Galaxy Fold5 | Flip5 або смартфона серії Galaxy S24, або планшета серії Tab S9 надається додаткове гарантійне обслуговування строком 12 місяців після закінчення гарантійного строку від виробника та право на заміну екрана пристрою в Авторизованому Сервісному Центрі (АСЦ) шляхом надання знижки в розмірі вартості екрана пристрою, у разі необхідності заміни екрана придбаного акційного пристрою внаслідок механічного пошкодження один раз протягом 12 місяців з дати купівлі («подарунок»). Додаткова гарантія має бути активована протягом 14 днів за телефоном 0 800 502 000.

2) При купівлі смартфона Galaxy A54 або A34 споживачу надається можливість придбати акційний чохол зі знижкою, що дорівнює звичайній ціні чохла («подарунок»), за умови, що акційний товар і чохол купуються за одним фіскальним чеком.

3) На аксесуари для смартфонів, планшетів і носимих пристроїв Galaxy надається знижка 50% від звичайної ціни, за умови придбання аксесуару одночасно з основним пристроєм.

У період з 09.05.2024 по 30.06.2024 на смартфони Galaxy S22 та M14 надається знижка до 30% від звичайної ціни залежно від моделі.

Доступність товарів на зазначених умовах обмежена. Зображення виробів ілюстративні. Детальна інформація про умови або зміни умов пропозиції наявна за посиланням http://samsung.com/ua.

**Моделі: EF-OA346TBEGRU, EF-QA346CTEGRU, EF-PA546TBEGRU, EF-PA546TGEGRU, EF-PA546TVEGRU, EF-QA546CTEGRU)

:

в УкраїніМобільні пристроїПресрелізиGalaxy A34Galaxy A54Galaxy AIGalaxy Flip 5Galaxy Fold 5Galaxy M14Galaxy S22Galaxy S23Galaxy S24Galaxy Tab S9
Last version finder